Klimakterierådgivning

Har du fått problem med dina blödningar? Är de plötsligt oregelbundna och kanske rikliga?

Har du fått PMS som bara blir värre och inte går över när mensen kommer?

Har du nattliga svettningar och vallningar trots att du fortfarande har regelbunden mens?

Känner du dig nedstämd och ledsen trots att du inte tycker att det finns någon orsak?

Eller pendlar du mellan ilska och glädje och blir förskräckt över att du inte känner igen dig själv?

Det finns en mängd symtom som hör ihop med de svängande hormoner som är typiska för både förklimakterium och klimakterium och det är inte alltid lätt att skilja på vad som är vad. Många kvinnor tror att de drabbats av depression och får när de söker hjälp utskrivet SSRI-preparat som egentligen inte alls är vad de behöver. Det är i själva verket hormonerna som spökar.

Vid ett besök hos mig går vi igenom dina symtom och besvär, du får svara på frågor om din livssituation och livsstil och naturligtvis går vi igenom ditt hälsotillstånd och tar prover som blodtryck, blodsocker och hb. Gynundersökning ingår också.

Tillsammans hittar vi sedan en lösning som ska fungera för dig. Det finns mycket man kan göra själv för att må bättre men ibland behövs även hormoner som tillskott.

Jag har gedigen kunskap om hormoner och de olika tillstånd som hör ihop med detta. Det handlar inte enbart om könshormonerna, allt i kroppen hänger ihop och ibland är det en djungel att reda ut vad som är vad, men hjälp finns att få.

Ett besök kostar mellan 450-600 kr beroende på vad du vill ha hjälp med och du är välkommen vardag som helg när det passar dig bäst.

Det här inlägget postades i Fråga barnmorskan, Hormoner, Klimakteriet, Lust och längtan, Tjänster och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera